Back to top
Share

Achtergrond

Waarom patroon erkennen?
Voorstellen

Patroonerkennen werd opgericht in 2022. We werken op het gebied van industrieel ontwerp, woonarchitectuur, commerciële interieurs, fotografie en art direction.

Het verhaal

Staging medio 2016 porta sem malesuada magna mollis euismod. Het is een groot voordeel van de cursus, of de belangrijkste chocoladespelers. De hele plaats werd voor de venenatis van het eiwit geplaatst?

Vastgesteld feit dat een lezer, die bezit neemt van mijn hele ziel, zal genieten van deze zoete ochtenden van de lente waarvan ik geniet met de theorie van de ethiek. Het werd neergezet voor het vergiftigde eiwit om de bananen neer te zetten.

Andersdenken

Denkstijlen

Cognitieve stijl, of denkstijl is een term uit de cognitieve psychologie, die de manier aangeeft waarop mensen denken, waarnemen, informatie verwerken of hun problemen oplossen. Het is een aspect van iemands persoonlijkheid.

Leerstijlen

Sommigen zijn meer visueel ingesteld, anderen meer auditief. Ook de manier van studeren verschilt. Sommigen nemen de leerstof één- à tweemaal alinea per alinea grondig door. Anderen doorlopen de hele cursus eerder oppervlakkig en hernemen die dan meerdere malen.

Visuele denkers 0%
Tactiele denkers 0%
Auditieve denkers 0%
Ruimtelijke denkers 0%

Iemands cognitieve stijl is niet hetzelfde als verstandelijk vermogen of aanleg die wordt bepaald met behulp van intelligentietests. Het heeft dus eerder te maken met de manier waarop gepresteerd wordt, niet zozeer met het niveau van de prestatie zelf. 

Visuele leerstijl 0%
Tactiele leerstijl 0%
Auditieve leerstijl 0%
Ruimtelijke leerstijl 0%

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat zenders de leerstijl van hun ontvangers niet nauwkeurig kunnen inschatten In één onderzoek werd studenten gevraagd om hun leerstijl te inventariseren. Nadat bijna 400 studenten de inventarisatie hadden voltooid, gebruikte 70% geen studiegewoonten die overeenkwamen met hun favoriete leermethode.

Samenwerking

Samengewerkt met

10 DAYS Amsterdam

10dayslifestyle.nl

HSBC Holdings, 2018
www.hsbc.com

Unilever, 2017
www.uniliver.com

Naspers, 2016
www.naspers.com

Berkshire Hathaway, 2019
www.bhathaway.com

Anheuser-Busch InBev, 2018
www.anheuserbusch.com

L’Oréal Group, 2016
www.loreal.com

Allianz, 2016
www.allianz.com

Royal Dutch Shell, 2018
www.shell.com

Procter & Gamble, 2017
www.pg.com

Mastercard, 2018
www.mastercard.com

Merck & Co., 2017
www.merck.com